برپایی نمایشگاه تصویر سازی بمناسبت هفته بهزیستی در شهرستان بروجرد

بروجرد [] هنرمند بروجردی و از افراد تحت حمایت بهزیستی، نمایشگاه تصویرسازی خود را برپا کرد

به گزارش روابط عمومی و پایکاه اطلاع رسانی بهزیستی لرستان،   به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی، سومین نمایشگاه انفرادی نقاشی و تصویرسازی «هدیه خدایی»، هنرمند بروجردی و از افراد تحت حمایت سازمان بهزیستی، در مجتمع فرهنگی هنری دکتر عبدالحسین زرین‌کوب شهرستان بروجرد افتتاح شد.

این نمایشگاه که با هدف ترویج هنر تصویرسازی و به تصویر کشیدن دنیای کودکان برپا شده است، مجموعه داستانی با عنوان «چکمه کوچک با خز صورتی» را در قالب ۱۲ قطعه اثر تصویرسازی به نمایش می‌گذارد.  

هدیه خدایی به عنوان یکی از مددجویان جامعه هدف بهزیستی است. او که در زمینه انیمیشن و تصویرسازی فعالیت دارد، با پشتکار و اتکا به استعدادهای هنری خود، توانسته است ضمن عبور از چالش‌های پیش‌رو، آثار ارزشمندی را خلق و مسیر موفقیت اجتماعی را هموار سازد.  

برپایی این نمایشگاه همزمان با هفته بهزیستی، نمادی از خودباوری و توانمندسازی جامعه هدف این سازمان است و نشان می‌دهد که با حمایت‌های به‌موقع و ایجاد فرصت‌های مناسب در سطوح مختلف هنری و اجتماعی  می توان به نقش‌آفرینی مؤثر پرداخت.

کد خبر 193485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد